Μια… fiali γεμάτη οινικές εμπειρίες

 

Κλείσαμε σε μια… fiali οινικές εμπειρίες από όλη την Ελλάδα, «διαμάντια» του ελληνικού αμπελώνα που θα γίνουν οι επόμενες επιλογές σας.

 

Είμαστε λάτρεις του ελληνικού οίνου, αναζητούμε σε κάθε γωνιά της χώρας τις προτάσεις οινοποιών με ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά, που θα ανεβάσουν τον πήχη και της δικής σας αναζήτησης.

 

Αποφασίσαμε πριν από μερικά χρόνια να επενδύσουμε στο κρασί, παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, πιστεύοντας στην προοπτική της ελληνικής οινοπαραγωγής. Άλλωστε, η χώρα μας είναι ένας ιδανικός τόπος για το κρασί, με τις κλιματικές του συνθήκες και τη γεωγραφική του ποικιλομορφία να ευνοούν την παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας.

 

Με πυξίδα το γευστικό μας αισθητήριο και την αγάπη μας για το ποιοτικό κρασί, που τιμά το αμπελοτόπι και αντανακλά το μεράκι τόσο του αμπελουργού όσο και του οινοποιού, σας παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας, καλώντας σας σε ένα οινικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις.

 

Χωρίς δυσνόητες ορολογίες και βαθμολογίες, με μόνο κριτήριο τις αισθήσεις μας, φέρνουμε στο fiali.gr όλες τις δυνατότητες ενός  φυσικού καταστήματος, κάνοντας την περιήγησή σας πιο εύκολη από ποτέ.

 

Εξελίσσουμε συνεχώς τη λίστα μας με νέες… ανακαλύψεις. Άλλωστε, για μας κάθε ετικέτα είναι ένας καινούριος σταθμός, μια πρόκληση γεύσης, παράδοσης, ιστορίας και δημιουργίας.

 

Δίνουμε βήμα στους μικρούς Έλληνες παραγωγούς, που δεν έχουν πάντα τις ίδιες ευκαιρίες προβολής των κρασιών τους και είμαστε πάντα ενήμεροι για όλες τις εξελίξεις στον κλάδο.

 

Πάνω από όλα όμως αγαπάμε το κρασί και μέσα από τη σχέση εμπιστοσύνης που δημιουργούμε μαζί σας πορευόμαστε σε αυτή τη γοητευτική, οινική εξερεύνηση. 

 

 

Εις υγείαν

 

Γιώργος-Μιχάλης

To top