Αντικαταβολή

Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 2€ ανεξαρτήτου παραγγελίες, βάρους, συνολικού ποσού ή μέρος παράδοσης. Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει και στο κατάστημά μας: Αιγαίου 68, Καλαμαριά 551 33 χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Οι κάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι: 

    • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover.

    • με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. 

Κατάθεση σε τράπεζα

Όλες οι παραγγελίες σας μπορούν να εξοφληθούν με έμβασμα σε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς. Στην αιτιολογία του εμβάσματος μην ξεχάσετε να αναφέρεται τον κωδικό της παραγγελίας ο οποίος αναφέρεται στο email της επιβεβαίωσης που θα λάβετε.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ EUROBANK :

GR8102601390000380200835958

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ALPHA BANK :

GR8301404050405002002008498

Εάν η πληρωμή σας γίνει από άλλη Τράπεζα από την Τράπεζα Πειραιώς ή Εθνική, υπάρχει περίπτωση να χρεωθούν έξοδα κατάθεσης. Σε αυτή την περίπτωση, τα τυχόν έξοδα κατάθεσης επιβαρύνουν τον καταθέτη-αγοραστή και δεν μπορούν να χρεωθούν στη Fiali ή να επιμεριστούν. Εάν ως πληρωμή της παραγγελίας εμφανιστεί ποσό μικρότερο από το ποσό της απόδειξης ή του τιμολογίου αγοράς, η πληρωμή δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη.

 

To top